Sirius Pleitteam

Het Sirius Pleitteam

Wil jij je ontwikkelen op het gebied van publiek spreken, overtuigingskracht en debat skills? Dan is het Sirius Pleitteam de perfecte optie voor jou! We focussen ons op de vaardigheden die elke moderne jurist en advocaat vandaag de dag moet hebben. Dit strekt van pleitvaardigheden tot onderhandelen en van debatteren tot non-verbale overtuigingskracht.

Het Sirius Pleitteam komt ongeveer eens per maand bij elkaar waarbij alle leden een training krijgen voorgeschoteld. Dit is vaak een training met veel interactie, waarbij de leden zelf met elkaar gaan debatteren of pleiten. Af en toe komt er een externe spreker die ons tips en tricks geeft over het reilen en zeilen van pleiten, debatteren en andere aspecten die voor een advocaat belangrijk zijn. Ook spelen we geregeld een oefenrechtbank na, waarbij de advocaten de belangen van hun cliënt moeten verdedigen. Op deze manier ontwikkel je jezelf binnen een vertrouwde omgeving tot een klasse pleiter!

Om deze vaardigheden in de praktijk te brengen, doet het Pleitteam geregeld mee aan pleit-/ debatwedstrijden door het hele land. Bij deze wedstrijden, waarvoor wij je vooraf voorbereiden, heb je een perfecte kans om het geoefende in de praktijk te brengen. Deze wedstrijden zijn ongelofelijk leerzaam, geven je meer zelfvertrouwen bij het publieke spreken en hebben bij alle leden een onvergetelijke indruk achtergelaten.

Kortom, wil jij je kwaliteiten als publiek spreker en toekomstig advocaat een boost geven? Meld je dan vooral aan voor het Sirius Pleitteam!


Leden


Hidde Volberda (voorzitter)

Bente van Lunteren (ab Actis)

Wilbert Peters (Commissaris Wedstrijden)

Nathan Seulijn (bestuurscoördinator)


pleitteam.jpg
V.l.n.r. Wilbert Peters, Hidde Volberda (achterste rij), Bente van Lunteren, Nathan Seulijn (voorste rij)