Playgroundcommissie

Als één van de weinige commissies kunnen wij, op het moment van schrijven, nog niet uitweiden over de oneindig geslaagde activiteiten die door ons zijn gerealiseerd. Samen werken wij namelijk toe naar één prachtig, jaarlijks terugkerend onderdeel van de Sirius-kalender: de Playground.

In 2016 vindt dit evenement plaats op 21 oktober (In je agenda zetten! Nu!). Na vele, vele vergaderingen kunnen we stellen dat de basis voor een heerlijke dag inmiddels is gelegd. Wat rest zijn de finishing touches die het geheel naar een hoger plan zullen tillen.

Zoals elk jaar begint de dag met een symposium over een actueel, maatschappelijk en juridisch onderwerp. Met dit ochtendsymposium hoopt de commissie deelnemers inhoudelijke verrijking te bieden. ‘s Middags wordt studenten de kans geboden om aan twee workshops deel te nemen, onder te verdelen in een vaardigheden-workshop en een meer inhoudelijke workshop. Ook de workshops staan in het teken van inhoudelijke verdieping, maar zijn tegelijkertijd een kans om contacten met de praktijk op te doen dan wel te onderhouden. De dag wordt afgesloten met een borrel en een diner. Deze programmaonderdelen zijn met name gericht op het warmhouden dan wel uitbreiden van contacten met kantoren en instanties.

Dit jaar is een belangrijk speerpunt van de Playground diversiteit, diversiteit, diversiteit. Meer dan dat willen we op dit moment nog niet prijsgeven. Wat we jullie wel kunnen vertellen is dat het een mooie dag zal worden, waarbij tweedejaars tot alumni van harte welkom zijn.

Wij hopen jullie allemaal te zien op onze jaarlijkse Playground!

Playgrouncommissiefoto_.jpeg
V.l.n.r.: Daan van Maurik, Youri den Besten, Martijn van Beusekom (achterste rij), Romée Boitelle, Eva Oosters (middelste rij), Denise Larsson, Hidde Volberda, Hannah Weeda (voorste rij)