Ouderejaars Studiereiscommissie

Ouderejaarsreiscommissie

De Ouderejaars Studiereiscommissie heeft als taak een onvergetelijke ouderejaarsreis neer te zetten voor tweede- en derdejaars Sirii. Vele commissies zijn ons voorgegaan, er zijn al heel wat prachtige locaties bezocht en dit studiejaar hebben wij de taak op ons genomen om er een geweldige week van te maken.

We zijn dit jaar afgereisd naar de zon (althans dat dachten we) en hebben in Marokko maar liefst drie steden bezocht; Casablanca, Rabat en Marrakesh. De eerste paar dagen kwam het met bakken uit de lucht maar dat heeft de pret zeker niet mogen drukken. Schuilen met een groep van 25 in een lokaal kroegje, waarvan de eigenaar nog nooit zoveel klanten tegelijk binnen had gezien, was namelijk ook erg gezellig. We hebben in Casablanca niet alleen cultuur gesnoven, ook aan inhoudelijke activiteiten ontbrak het niet. We zijn langs geweest bij het consulaat en DLA Piper. Vanaf Casablanca hebben we ook nog een dagtrip gemaakt naar Rabat, waar we het mausoleum van Mohammed V en de Hassan Toren hebben bezocht. Maar, de kers op de taart was toch wel ons verblijf in Marrakesh. Wat hebben we genoten van het eten, de zon en alle soeks. Dit was ook het moment waarop we onze onderhandelingsvaardigheden verder hebben mogen ontwikkelen, want als een verkoper zegt ‘I make good price for you’ weten we nu allemaal dat hij alles behalve dat gaat doen.  We hebben ontzettend veel moois gezien en allerlei nieuwe indrukken opgedaan. Zo hebben we vlak voor vertrek ook nog op kamelen gereden (of waren het toch dromedarissen?).

 

Kortom, het was een onvergetelijke reis die voor ons als commissie ontzettend is geslaagd. We willen iedereen die met ons mee was bedanken voor alle leuke momenten en alle nieuwe herinneringen waar we nog vaak aan terug zullen denken!

 

Maar jongens, even centraal nu, wij houden het voor tajine! (Thanks Maurice)

 

OJRC 17’-18’


Leden 2017-2018:


Nicolette Knol (voorzitter)

Emma Bakker (ab Actis)

Maurice Rosman (Commissaris vervoer)

Marissa Verzijden (Commissaris verblijf)

Jasper de Koning (Fiscus)

Lili Szuhai (Commissaris activiteiten)

Youri den Besten (bestuurscoördinator)

ojr.png
V.l.n.r. Youri den Besten, Jasper de Koning (achterste rij), Maurice Rosman, Nicolette Knol, Marissa Verzijden, Lili Szuhai (midden), Emma Bakker (voorste rij)