Almanakcommissie


Sirius gaat een impact hebben op jouw leven, daar zijn wij als almanakcommissie van overtuigd. Daarom presenteren wij vol trots het thema van de XIIe almanak van studievereniging Sirius: IMPACT.

Met dit jaarboek willen wij een overzicht bieden van al het moois dat Sirius rijk is. Het bestuur, de leden, de docenten, de commissies en de vele onvergetelijke activiteiten. En dit alles met als rode draad het thema impact. Wat heeft een belangrijke impact gehad op jouw leven? Hoe zal jouw leven eruit komen te zien? Waar komen de alumni van Sirius terecht? Welke rol heeft Sirius hierbij gespeeld?

Onze schitterende commissie bestaat uit 7 leden. Renee is onze voorzitter en daarmee eindverantwoordelijk voor het boek. Eline zorgt als fiscus dat de rekeningen worden betaald. Annelotte is degene die het boek zo uniek zal laten worden; zij is namelijk Commissaresse Design. Annelotte kan niet aan de slag zonder dat de inhoud van het boek geleverd wordt. Andrea heeft oog voor fotografie en is daarom onze Commissaresse Beeld. Saskia vervult naar de taak van Ab Actis ook de taak van Commissaresse Nieuws. Zij zal zorgen voor een duidelijk nieuwsoverzicht van het afgelopen collegejaar. Charlotte zorgt ervoor dat alle Sirii in het boek te bewonderen zullen zijn. Zij is de Commissaresse Smoelenboek. Tenslotte onze bestuurscoördinator Meredith. Zij zorgt voor een vlekkeloze samenwerking met het bestuur.

Samen zullen wij zorgen voor een prachtige almanak met het thema ‘impact’. We zullen vele enquêtes en interviews afnemen. Dat belooft veel goeds voor het nieuwe jaarboek. Bekijk hier nogmaals de onthullingsfilm: …. En bereid je voor, want deze almanak gaat een grote impact hebben!

De XIIe almanak verschijnt eind december.


Deze groep is niet gepubliceerd