Almanakcommissie

Een almanak is een herinnering voor het leven, een momentopname die met inkt wordt vereeuwigd in een prachtig gebonden boek. Je krijgt niet alleen een overzicht van het nieuws uit de wereld, maar ook van al het nieuws, de activiteiten, uitstapjes en last but not least, de leden van ons prachtige Sirius. Het is leuk om later je kleinkinderen (ja, cliché) zo’n almanak te laten zien en te vertellen hoe een deel van je studententijd er vroeger uit zag.

De almanakcommissie is de commissie die dit prachtige boek ieder jaar weer voor de leden van Sirius samenstelt. Na het lustrumjaar, waarin groots is uitgepakt, gaat de almanakcommissie ook dit jaar weer zijn uiterste best doen om de almanak er ook dit jaar weer stijlvol en gelikt uit te laten zien.

Onze prachtige commissie bestaat uit 7 leden. Lars is dit jaar de voorzitter, die de vergaderingen leidt en op de deadlines let. Tessa zorgt als fiscus voor de centjes en bespreekt dit vaak met Katrien, onze bestuurscoördinator. Katrien is hiermee ook onze link naar het bestuur. De vormgeving wordt dit jaar verzorgd door onze Commissaris InDesign, Laura. Daar heeft ze natuurlijk wel inhoud voor nodig, die wordt aangeleverd door onze Commissaris Beeld, Judith, onze Commissaris Smoelenboek, Céline, en de Commissaris Nieuws, Justus. Zoals je ziet heeft ieder lid zijn eigen verantwoordelijkheid, maar dat betekent niet dat we elkaar niet helpen. Veel inhoud schrijven we in samenwerking met elkaar.

Samen naar huizen om interviews af te nemen, veel samen vergaderen, en brainstormen zorgt ervoor dat we binnen korte tijd begonnen te functioneren als een goed geoliede machine met een doel: dit jaar weer een schitterend boek afleveren voor jullie!

Dit jaar is het thema ‘Dilemma’, wat in het boek zeker terug te zien zal zijn. Alvast een dilemma om jullie warm te maken voor het boek: “Altijd in een onesie naar een kantoorbezoek op de Zuidas, of altijd in je onderbroek naar je werkgroep?”. En vergeet zeker niet om ons themapresentatiefilmpje (nog een keer) te bekijken!

De XIe almanak verschijnt eind december.

Almanakcommissie

Céline Hennink (2015) -
Justus Tonnaer (2015) -
Lars Frietman (2014) Voorzitter
Tessa van Gemeren (2015) -
Laura van Vuuren (2015) -
Judith van der Deijl (2015) -
Meredith Hom (2016) Bestuurscoördinator