Sirius Summertime

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
28 jun. 2018 19:00 - 01:30
Locatie
De Kust Kijkduin, Deltaplein 10 Den Haag

Sirius Summertime

Na lang wachten is het meest spetterende feest van het jaar eindelijk in zicht: Sirius Summertime! Dit jaar zal dit daverende feest plaatsvinden in het altijd zonnige Scheveningen bij beachclub de Kust Kijkduin op 28 juni. De Summertime start om 19.00 en zal rond 01.30 afgelopen zijn. Vervoer voor de terugreis is geregeld, de heenreis moet op eigen gelegenheid geregeld worden.

Het thema van de Summertime is dit jaar: IBIZA CHIQUE. Dus denk witte blouse, bloemen, hakken, sieraden, kleurtjes, maxi dresses, hoeden, en nog veel meer. Dress to impress! Er zal wederom een mister en misses Sirius verkiezing plaatsvinden, dus zet de laatste weken nog even je beste beentje voor en zorg dat je outfit on point is. 

Dit legendarische feest zal slechts 25,- euro gaan kosten. Dit is inclusief onbeperkt drank (ook sterke dranken), bbq, bitterballen, snacks en vervoer op de terugweg. De inschrijvingen gaan maandag 4 juni a.s. om 12:00 open. Er zijn 75 plekken dus wees er snel bij! 

LET OP!

Ben je eerstejaars en heb je een ULC ministage op donderdag waardoor je niet aanwezig kunt zijn bij de BBQ? Schrijf je in op deze pagina en mail dan naar activiteitencommissiesirius@gmail.com voor een ticket met een aangepaste prijs. Dit geldt ook voor derdejaarsstudenten die in verband met studentstage niet aanwezig kunnen zijn bij de BBQ. 

Mocht je nog andere vragen hebben omtrent de Summertime, schroom niet en stuur een mailtje naar de ACCIE!

We hebben er zin in jongens, we zien jullie op de 28ste! 

Feestelijke kusjes, 

De ACCIE

p.s. Om onduidelijkheden te voorkomen: op het moment dat je een ticket koopt wordt van je verwacht dat je aanwezig bent (duh). Afmelden kan 5 dagen voordat de Summertime begint en enkel met een geldige reden (mail deze naar de ACCIE). Doe je dit niet, dan is het je eigen verantwoordelijkheid om iemand te zoeken die je ticket wil overkopen.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien