Playground 2019

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
11 okt. 2019 08:00 - 23:00
Locatie
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Lieve tweede-, derde- en ouderejaars Sirii,

Het stof is weer van de studieboeken geslagen, de scriptieonderwerpen zijn ingezonden en de eerste werkgroepopdrachten zijn (wellicht) alweer gemaakt. Het ULC zou echter niets zijn zonder focus op jullie toekomst. Hét evenement dat jou klaarstoomt voor een mooie toekomst in de juristerij staat voor de deur! 11 oktober vindt namelijk de jaarlijkse Sirius Playground 2019 plaats in conferentiehotel Kontakt der Kontinenten te Soesterberg. We hebben vele interessante sprekers, instanties en kantoren weten te strikken om een prachtig programma voor jullie te verzorgen. Houd onze Facebook en Instagram in de gaten voor verdergaande informatie en onthullingen!

Dit evenement is verplicht voor tweede- en derdejaars studenten. De inschrijvingen hiervoor gaan open op: 

16 september om 12:00 uur

Zorg dat je je op tijd inschrijft voor de Sirius Playground zodat je verzekerd bent van een plek. Ben jij al voorbereid op de Sirius Playground? Wees je ervan bewust dat je een geüpdatete versie van je CV moet uploaden op de site zodra je je inschrijft (kantoren kijken hier intensief naar!). Daarnaast is het handig om te zorgen voor een up-to-date LinkedIn-pagina, zodat je ook daar goed voor de dag komt. Geen zorgen als je nog geen LinkedIn-account hebt: tijdens de Sirius Playground is er de gelegenheid om geheel kosteloos een professionele foto te laten maken voor je LinkedIn-pagina.

In de weekmail van volgende week (12 september) volgt meer informatie over de te kiezen tracks tijdens het ochtendprogramma en de workshops van advocatenkantoren tijdens het middagprogramma. Bij het inschrijven op de site krijg je de gelegenheid om je voorkeuren op te geven voor je favoriete track en je favoriete workshop. Let op: ondanks dat de Playground verplicht is, moet je je alsnog inschrijven op de website onder andere vanwege al deze voorkeuren.

Kortom, noteer de inschrijvingsdatum in je agenda en zorg ervoor dat je erbij bent!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien