Ouderejaarsreis 2019

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief / Sociaal
Vanaf
2 feb. 2019 00:00:00
Tot
11 feb. 2019 00:00:00
Locatie
KUALA LUMPUR

Ouderejaarsreis 2019

Lieve Sirii,

Wij hopen dat jullie net zo hebben genoten van het ontrafelen van onze hints als wij hebben gedaan van het bedenken ervan. Om jullie (soms bizarre) theorieën hebben wij als commissie in ieder geval erg kunnen lachen. Na 5 hints is het mooi geweest en de tijd van speculeren over de bestemming is voorbij. We gaan naar KUALA LUMPUR!! 

Begin februari reizen wij met 25 Sirii af naar de andere kant van de wereld. Van ronddwalen in Chinatown tot een prachtig uitzicht over de skyline vanuit een wolkenkrabber. Van een dag naar een plek op UNESCO’s werelderfgoedlijst tot chillen op een van de vele rooftops. De OJR laat al deze dromen werkelijkheid worden! 

Heb jij zin om voor €595,- van 2 tot en met 11 februari de Nederlandse winter te ontvluchten en spreken temperaturen van 32 graden jou meer aan? Meld je dan uiterlijk 18 oktober om 11:59 uur aan en ga met ons mee naar Kuala Lumpur. 

Als er meer aanmeldingen zijn dan plekken gaan we sowieso loten. Het maakt dus niet uit wanneer je je aanmeldt als je dat maar uiterlijk 18 oktober om 11:59 oktober doet! Je hoort ook die dag meteen of je mee mag, want we loten 18 oktober om 14:30!  

Gelukkig hebben jullie nog wel even de tijd om te betalen voor de reis van je leven. Dus kijk je ouders of ome DUO even lief aan, want na de stufi van november moet de eigen bijdrage overgemaakt worden!

Wij hebben er zin in!! 

Liefs en selamat tinggal de OJRcie 

PS. Ben jij benieuwd of je dit hints goed geraden had? Het onthullingsfilmpje met uitleg van de hints staat op facebook!  

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien