Ouderejaarsreis 2018

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Internationaal
Van
3 feb. 2018 19:00:00
Tot
11 feb. 2018 19:00:00

Ouderejaarsreis 2018

Hallo hallo lieve Sirii!

 

Het strooien van hints is voorbij en zo ook het wachten op de bestemming. Wij gaan naar…

MAROKKO!

Begin februari zoeken wij de zon op terwijl alle andere Nederlanders lijden in de kou. Van tannen op het wereldberoemde strand van Casablanca tot door de woestijn banjeren op kamelenruggen, van wandelen door de markt van Marrakesh tot daar een obscure henna-tattoo laten zetten, niets is te gek voor deze reis. Het wordt een ongekend avontuur om nooit te vergeten, maar waardoor voor even alle UB-uren en tentamens als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen. Heb jij zin om voor €390,-, de goedkoopste OJR ooit, er een weekje tussenuit te knijpen? Meld je dan voor 23:59 op 23 november aan voor een zomerse vakantie in hartje winter, en hopelijk vliegen we op 3 februari samen met jou naar Casablanca! Het filmpje staat op de Facebook pagina! 

Nog belangrijk: de inschrijving gaan niet op basis van wie zich als eerste aanmeldt. Indien er meer aanmeldingen dan plekken zijn, zal er worden geloot. Het feit dat je op de wachtlijst staat, heeft geen invloed op je kans om mee te gaan. 

Ciao, au revoir, وداعا  en bovenal, JOE!

OJR

 

P.S. Jullie hebben tot 24 november om alle hints aan de bestemming te koppelen. Gaat het lukken om alle verbanden te leggen?

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien