Module Pleitvaardigheden Eerstejaars

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
15 feb. 2018 17:00 - 19:00

Vaardighedenmodule Van Benthem & Keulen

Ook dit jaar organiseert Van Benthem & Keulen weer een module voor zowel Tilia als Sirius studenten! Dit jaar zal de module een wat bredere insteek hebben waarbij de focus niet alleen op het pleiten komt te liggen maar ook andere vaardigheden aan bod zullen komen. De module bestaat uit 5 bijeenkomsten waarin 5 verschillende trainingen worden gegeven. In totaal is er plek voor 6 eerstejaars en 10 ouderejaars.

Kijk goed of je bij elke bijeenkomst aanwezig kunt zijn voordat je je inschrijft! (Het is toegestaan om maximaal één bijeenkomst te missen mits je daarvoor een geldige reden hebt)

Schrijf je snel in!

Donderdag 15 februari van van 15:30 tot 18:00.

Training onderhandelen door Martin Brink

We onderhandelen elke dag talloze keren. Vaak doen wij dat op gevoel, maar wat weten wij eigenlijk van onderhandelingstechnieken af? Niet alleen de veel geprezen Harvard onderhandelingsmethode (gebaseerd op gedeelde belangen) komt in deze training aan de orde, maar ook een heel andere benadering van onderhandelen (distributief onderhandelen). Aan de hand van oefeningen en theorie wordt inzichtelijk welke processen er in onderhandelingen spelen en hoe die kunnen worden toegepast voor een goed onderhandelingsresultaat.

Donderdag 22 februari van 17:00 tot 19:00

Training presentatietechnieken door Marcel Ruygvoorn: 
Er zal worden ingegaan op de do’s and don’ts bij het geven van presentaties.

Donderdag 8 maart van 17:00 tot 19:00

Training alternatieve geschillenbeslechting door Martin Brink: 
‘Hardliners procederen, maar dispute wise juristen bereiken meer’, is de titel van de training over verschillende manieren om met conflicten om te gaan. Welke alternatieven zijn er ten opzichte van procederen bij de rechter en hoe werken die? In deze training wordt mede aan de hand van oefeningen aan de deelnemers inzicht geboden in alternatieve manieren van geschillenoplossing. Met name de werking van mediation (wat zit er in die zwarte doos?) komt uitgebreid aan de orde.

Woensdag 14 maart van 19:00 tot 21:00

Training adviesvaardigheden- en technieken door Sander Marges:
Tijdens deze training leer je de do’s & don’ts voor het uitbrengen van een goed juridisch advies. In 2 uur tijd leer je een aantal vaardigheden, tips en trucs die je helpen om overtuigend en klantgericht te adviseren.

Woensdag 21 maart van 17:00 tot 19:00

Training omgaan met de rechter door Arno van Beurden

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien