Lezing Antoinette Collignon

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
10 feb. 2020 19:15 - 21:00
Locatie
Janskerhof 2-3, 0.13

Lezing Antoinette Collignon

Lezing Antoinette Collignon

Op maandag 10 februari zal mr. Antoinette Collignon ons iets komen vertellen over haar tijd in het vakgebied. Zij heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in internationale aansprakelijkheids- en schadezaken en bij Beer Advocaten deed ze landelijk bekende zaken, zoals de vuurwerkramp in Enschede en recenter de vliegramp met het Turkish Airlines toestel bij Schiphol. Daarnaast speelde zij een grote rol in de oprichting van de Europese vereniging voor letselschade advocaten (PEOPIL), waarvan zij sinds 2009 de eerste Nederlandse- en ook eerste vrouwelijke president is. 

Mocht je onverhoopt niet meer kunnen komen, kan je je slechts nog afmelden door een mail te sturen naar Koen, vicepraeses@ulcsirius.nl, waarin je direct aangeeft wie er in jouw plaats aanwezig zal zijn. Zonder vervanging is afmelden niet mogelijk. 

Al met al belooft dit een zeer interessante lezing te worden. Na de lezing nodigen de ACCIE en Fortuna jullie uit om gezellig na te praten in Café Rex. De eerste drankjes zijn op hun kosten!

Liefs, 

de IAC 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien