Kantoorbezoek Evers Soerjatin (digitaal)

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur XVI
Datum en tijd
14 jan. 2021 14:00 - 16:30

Kantoorbezoek Evers Soerjatin (digitaal)

Op 14 januari 2021 zal het eerste kantoorbezoek van het nieuwe jaar plaatsvinden! Ditmaal gaan we (digitaal) op bezoek bij Evers Soerjatin. Evers Soerjatin is een boutiquekantoor gevestigd aan het Vondelpark in Amsterdam. Ze zijn gespecialiseerd in complexe corporate & commerciële geschillen en opereren met name in conflict- of crisissituaties. Zo waren ze betrokken bij de Dieselzaak tussen alle Nederlandse Volkswagen dealers en Volkswagen, meer recent waren ze betrokken bij de eerste zaak in Nederland over de invloed van COVID-19 op commerciële contracten. 

We zullen tijdens het kantoorbezoek een casus behandelen. Dit betreft een mock-trial over een enquêterechtprocedure bij de Ondernemingskamer. De casus zal voorafgaand aan het evenement naar alle deelnemers worden gestuurd. Ook bezorgt Evers Soerjatin graag een pakketje met de benodigdheden voor het kantoorbezoek (en de borrel) bij je thuis. Hiervoor hebben we je adres nodig. De middag wordt afgesloten met een gezellige borrel!

Voor dit kantoorbezoek hebben we ook je CV nodig. Het kantoorbezoek vangt aan om 14:00 en is rond 16:30 afgelopen. We vragen jullie rekening te houden met een eventuele uitloop. Er zijn maar 20 plekken beschikbaar en vol is vol.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren