IAC Summercourse

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur XV
Vanaf
21 jun. 2020 12:00:00
Tot
5 jul. 2020 12:00:00
Locatie
Online

IAC Summercourse

Lieve Sirii,


Naast het avondcollege deze maand hebben wij nog één extra inhoudelijke activiteit voor jullie geregeld. Dit is de IAC Summercourse en het betreft een podcast! Deze Summercourse is perfect om te beluisteren in het vliegtuig, Duitsland (waar je wel naar toe mag) of gewoon op het strand in eigen land. Wat je plannen ook gaan worden voor deze zomer deze podcast mag niet ontbreken!

De podcast wordt verzorgd door dr. Brianne McGonigle Leyh over “transitional justice”, hetgeen draait om de manier waarop rekenschap gegeven wordt aan de schending van mensenrechten die begaan zijn in de periode voor een politieke transitie. Hierbij kan gedacht worden aan genocide en andere vormen van massale gruwelijkheden. Dr. Brianne McGonigle Leyh is universitair hoofddocent aan de UU en is naast het onderwerp waarover zij in de podcast spreekt ook gespecialiseerd in onder andere mensenrechten en slachtofferrechten. 


Wil je meer leren over transitional justice? De aanmeldingen voor de podcast gaan op 15 juni open om 12.00 uur en sluiten op 21 juni om 12:00 uur.

Liefs, 

De IAC

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien