Freshfields Sollicatietraining

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief / Sociaal
Datum en tijd
14 sep. 2018 13:00 - 17:30
Locatie
Strawinskylaan 10, Amsterdam

Freshfields Sollicatietraining

Net als voorgaande jaren geeft advocatenkantoor Freshfields ook dit jaar weer de sollicitatietraining: inmiddels een begrip binnen Sirius! De training zal plaatsvinden op vrijdag 14 september. We worden die dag om 13.00 uur op het kantoor verwacht en het programma zal rond 17.30 uur afgesloten worden met een borrel.

Tijdens deze workshop zal uitgebreid aan bod komen hoe je je het beste voorbereidt op een sollicitatiegesprek. Verder leer jij op deze middag een ook hoop over jouw persoonlijkheid, omdat er ook nog een Personal development/MBTI training gegeven zal worden! Vandaar dat je van te voren een vragenlijst (duur ongeveer 20 minuten) dient in te vullen, zodat je de 14e met de resultaten aan de slag kunt tijdens de training. 

Door de grote animo in de voorgaande jaren is er plek voor 20 studenten uit het tweede jaar of hoger. De inschrijvingen sluiten op vrijdag 7 september om 23.59 uur. Deelnemers dienen uiterlijk zondag 9 september om 23.59 uur hun cv naar externe@ulcsirius.nl te mailen. Freshfields zal je vervolgens de vragenlijst toesturen. 

De praktische informatie op een rij:
Datum: vrijdag 14 september 2018
Tijd: 13.00 uur tot 17.30 uur met aansluitende borrel. 
Locatie: Kantoor Freshfields (Strawinskylaan 10, Amsterdam)

We zien jullie inschrijvingen tegemoet!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien