Excursie Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum
13 feb. 2020

Excursie Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst

Excursie Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst

 

Lieve Sirii,

Wil jij later inlichtingenofficier worden van de geheime dienst? Of ben je benieuwd hoe achter de schermen de veiligheid van Nederland wordt beschermd? Ga dan mee op de eerste excursie van het nieuwe jaar naar de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst!

De AIVD is de Nederlandse geheime dienst die zich bezighoudt met de binnenlandse veiligheid en inlichtingen uit het buitenland verzamelt. De voornaamste taak van de AIVD is het beschermen van de nationale veiligheid door tijdig dreigingen, internationale politieke ontwikkelingen en risico's te onderkennen die niet direct zichtbaar zijn. De AIVD focust zich onder andere op het bestrijden van terrorisme, extremisme, radicalisering, (cyber)spionage en heimelijke politieke beïnvloeding.

Op 13 februari zullen wij een bezoek brengen de AIVD en zullen we meer te weten komen over het werk als jurist bij de AIVD. De exacte tijd van de excursie zal later bekend worden gemaakt. 

Aanmelden is mogelijk vanaf 24 december 12:00, aanmelden/afmelden is mogelijk tot 8 januari 12:00. 

Het is belangrijk dat je bij het aanmelden ook meteen je exacte voornaam, achternaam en geboortedatum doorgeeft (zoals in je paspoort). Dit is nodig voor de strenge controle bij het bezoeken van de AIVD.

Liefs en hopelijk tot dan, 

de IAC

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien