Sirius Summertime

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
28 jun. 2019 19:00 - 01:30
Locatie
Deltaplein 603, 2554 GJ Den Haag

 Sirius Summertime

Lieve Sirii,

De tijd vliegt voorbij en zo is het dus ook alweer bijna tijd voor toch wel een van de grootste activiteiten van het jaar, Summertime! Dit jaar zal het langverwachte feest wederom plaatsvinden in het zonnige Den Haag bij beachclub de Kust Kijkduin op vrijdag 28 juni. Het feest start rond 19.00u en zal tot ongeveer 01.30u duren. Vervoer voor de terugreis is geregeld, de heenreis moet op eigen gelegenheid geregeld worden.

Dit jaar zullen we onszelf wanen in nautische sferen. Van feesten op exclusieve jachten en cruises naar Summertime op het strand, immers: de beste stuurlui staan aan wal. Denk je aan poepchique flaneren op een jacht, dan denk je aan prachtige jurkjes en nette jasjes. Het is weer de tijd van het jaar dat je zand voelt kriebelen tussen je tenen, de zon voelt kriebelen op je voorhoofd en je gevoel voor fashion voelt kriebelen in je hart. Laat je meebewegen op de golven van de zee, laat je anker hangen en nog meer van die clichés want 28 JUNI is het eindelijk zover. 

Ga jij 28 juni met Sirius in zee? Kaartjes zullen €27,50 bedragen, dit is inclusief: BBQ, onbeperkt drank, snacks en vervoer voor de terugweg. De inschrijvingen zullen donderdag 23 mei a.s. opengaan om 12:00. Wees er snel bij, want VOL=VOL. (afmelden kan op de site tot 14 juni)

LET OP! Als je als eerstejaars door je ministage niet bij de BBQ kan zijn, stuur dan een mailtje naar activiteitencommissie@ulcsirius.nl dan hoef je namelijk minder te betalen. 

Heel veel zonnige groetjes en bon voyage!

Liefs,

De Accie 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien