Sirius Talent

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
31 mei 2018 20:30 - 23:00

Sirius Talent

Hooggeëerd publiek,

Na het daverende succes van vorig jaar mogen we jullie het fantastische nieuws mededelen dat de talentenjacht der talentenjachten weer zijn opwachting gaat maken… Op 31 mei aanstaande is het zover: Sirius Talent 2018!! Op deze schittermagische avond krijg je de eenmalige kans je mede-Sirii omver te blazen met jouw verborgen talenten. Zoals jullie weten zijn aan waar entertainment geen regels verbonden, dus schroom niet met je meest bijzondere talent te shinen! Ken jij iemand die de sterren van de hemel zingt, iemand met een passie voor stand-up comedy, of iemand die kan goochelen als Hans Klok? Ren dan nú naar z’n huis en zorg dat hij of zij zich aanmeldt, zodat wij allemaal mogen genieten van de vele talenten die Sirius rijk is! 
Je kan je aanmelden door een mailtje te sturen naar activiteitencommissiesirius@gmail.com. Vermeld in je mail: je naam, de naam van de act, wat je gaat doen en hoe lang het ongeveer gaat duren. Meld je daarbij ook even aan via de site. Als toeschouwer hoef je je alleen aan te melden op de site.

De avond zal plaatsvinden op een sfeervolle locatie waar geluidsapparatuur beschikbaar is – mocht je dat nodig hebben bij je act. En ohja, het bijwonen van de avond is he-le-maal gratis! Kortom, meld je aan als je talent hebt (of als je geen talent hebt, is ook leuk voor de toeschouwers) en wie weet heb jij die S-factor! 


Liefs,
ACCIE

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien